Over ons

Even voorstellen

Ik ben Rick vd Esschert.

Ik heb de opleiding vakbekwaam hovenier genoten en afgesloten. Naar meerdere keren te hebben gewerkt bij verschillende hoveniers, heb ik in 2013 besloten om als zelfstandig hovenier mijn diensten aan te bieden. Als u nog vragen heeft dat stelt u deze maar gerust via de mail, telefoon of als u mij aantreft in uw tuin.

Rick vd Esschert Hovenier heeft een samenwerking met Keiton sierbestrating Haaksbergen & Stobbefrezen.nl & Fraaibuitenleven.

Het bedrijf

Rick vd Esschert Hovenier is een vertrouwd adres voor al uw werkzaamheden in en om uw tuin.

Rick vd Esschert Hovenier sinds 2013 een vertrouwd adres voor al uw werkzaamheden in en om uw tuin. Tevens verzorgen wij de levering van alle materialen.

Bij Rick vd Esschert Hovenier kunt u voor alle werkzaamheden zowel in, als om de tuin terecht, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, vijvers, beplanting, bestratingen, grond- en houtwerk, schuttingen en kortom wij werken via een gedetailleerd plan.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wij vertrekken dan ook niet eerder dan dat u voor de volle 100% tevreden bent.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail contact met ons op te nemen.